årets første saltvanns bad

Jeg fikk så lyst til å ta meg en badetur når jeg var ute i sola, men jeg hadde fornuft til å sjekke himmelen og været på nett før jeg dro på kjøretur. Selv om det var positive løfter fra meteorologene er jeg flink nok til å lese skyer til å forstå at jeg måtte forberede meg på litt regn, men at det trolig ville være kortvarig.
jeg pakket en sekk med underholdning, mat, drikke og badetøy og tok med meg et ekstra håndklede jeg kunne ta over meg om det startet å regne men jeg kjørte. Planen var originalt å kjøre ned på Nordstrand bad, men når jeg nærmet meg kom jeg på at dette er jo stedet jeg vil dra mest til og at noe annet ville ha hvert moro. Jeg kjørte rullestolen langs Mosseveien (sykkel og gå vei vedsiden av) og tok turen til Malmøya og solvik.

Grunnen til at jeg valgte å dra akkurat hit, var tilretteleggingen jeg tenkte kunne være en veldig god ide. Selvfølgelig startet det å regne men jeg kjørte, men det var så lite og håndklede holdt meg tørr, så når jeg kom opp på Lambertseter igjen at det hadde vært mye verre her. Flere hadde lagt merke til skyene og når jeg kom flyktet det lille folket som var der og jeg hadde nesten stranda for meg selv. Var noen som satt og solte seg og spiste så jeg turte å bade, men var veldig forsiktig. Ingenting er som å bade i saltvann.

 

Det ble en lang kjøretur hjem i stekende sol og jeg var veldig sliten når jeg endelig kom meg hjem, men har hatt det fint.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg