sims 2: aus

Så utrolig mye å lære seg, innen uke 1 var ferdig var jeg allerede oppe i -4 poeng. Hovedsakelig fordi jeg ikke klarer å huske alle restriksjonene og gjør jeg en tabbe og finner ut av det (liten tabbe, kan ikke fikses) gir jeg meg minus poeng. Jeg husker de fleste gamle, men det er lagt til noen til de siste spillene og jeg sliter å huske dem.

Uke 1: man skulle tro at å leve i en evig vinter med zombier ville være forferdelig, men Emyli takler ting bra. Mat rasjonene er ikke et stort problem siden hun spiser på jobben og ja det kan virke som om det er ensomt, men det er så mange idiotiske naboer som hele tiden kommer på besøk så det er alltid noen å prate med. Blitt bestevenn med en hund jeg håper jeg kan adoptere når ting er litt roligere.

 

Uke 2: jeg har fått meg en jobb innen idrett og ting går fremover. Selvfølgelig valgte jeg en karriere hvor jeg ikke hadde full pott på skills enda, men den største utfordringen er venner. Det går alltid folk forbi og jeg har vel 30 bekjente på nivå 30-40, men siden jeg ikke kan invitere dem inn blir de sjeldent lenge nok til å bygge et ordentlig vennskap. Noen få har kommet innom flere ganger og det hjelper jo. Snart er første etasje på huset ferdig, skal bli fint med litt mer inne plass i kulden. 

#thesims2 #apocalypsechallenge #legacychallenge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg