sims 2: aus family (legacy/apocalypse challange)

Det tok en del oppdatering på regler før jeg følte meg klar til å spille denne Challenge. Legacy advanced for sims 2. med handicapene:

Do it you self ? reparer alt som går i stykker på egenhånd.

Fearless ? reparer alt elektrisk og alltid ta utfordringer

Patriarcy/ matriarcy ? la kun det ene kjønnet kunne føre slekten vidre.

One way street ? aldri bruke hjelpemiddel til å holde alder unna/ skru tilbake tid

Extreme ? start på gigantisk tomt

Free roming ghost ? la alle døde få fortsette å være på tomta

Storyteller ? lag historie

Apocalypse ? en hel utfordring i seg selv?

Gasline ? ingen graving på tomta.

Så var det å huske hvordan man spilte spillet da. Slet litt på starten med å huske hvordan enkelte ting ble styrt, men er godt i gang nå. Bra for det kommer til å bråstoppe når apokalypse Challenge slår inn, da leser man mer regler enn spiller på starten.

Story:

 

Emyli var glad for å starte med en høyere utdannelse. Hun var ikke helt sikker på hvor livet vil føre henne, men det må være bedre enn det hun forlot.
første semester var greit, men det var hardt å lære seg alt fra starten av samtidig som man skulle følge pensum. Gi ikke opp og du kommer deg til mål, avsluttet år en som topp student.
Andre året gikk også bra, hun fant en magisk lampe og brukte det første ønsket på penger så hun kunne flytte ut av hybelleiligheten og leie seg et hus på universitetsområdet. Endelig var det tid til å slappe av litt og da dukket veien til byen opp. Fortsatt topp student.
tredde året viste seg å være mye hardere enn de to tidligere, men med det arbeidet hun har lagt inn studiene de tidligere årene har mye å si nå. Møtte sin store kjærlighet og har fortsatt a+, livet går virkelig i riktig retning. Bare et år igjen av studiene nå.

(bildet forsvant, så må spille det igjennom steam fra nå av)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg