dagstur i skogen

Dagen i dag, altså fredag, har gått til å komme meg etter onsdag og torsdag. Når jeg endelig klarte å roe kroppen nok ned til å sovne, var natten fylt med mareritt. Jeg prøvde å stå opp til fornuftig tid, men to timer og to paracet senere innså jeg at hodepinen ikke ville gi seg før jeg hadde sovet nok og gikk å la meg igjen, så nå har jeg snudd døgnrytmen min.

Men selv om jeg hadde en krasjlanding på kvelden i går, hadde jeg en kjempe fin dag før det.

Jeg hadde pakket med meg matpakke og masse å drikke, pakket det inn med fryselementer så alt skulle være godt utover dagen. Bringebærene her på Lambertseter er ikke helt modne enda så jeg startet bærturen min rett på andre siden av motorveien. Jeg jobbet meg sakte oppover bakken på andre siden mens jeg hørte på lydbok, etter hvert flyttet jeg meg til det store bringebærområdet ved plantasjen.

Her plukket jeg hvit rips, bringebær og markjordbær og hadde mange pauser med mat og drikke. Jeg kan ikke helt si at jeg noen gang startet å bli sliten, jeg var sliten før jeg startet og burde sikkert ikke ha gjort det jeg gjorde, men det er lett å være etterpå klok. Når jeg virkelig ikke klarte tanken på å plukke mere bær kjørte jeg ned ved Skullerud stua, inn i skogen og rundt til nøkkelvann. Hadde vært mye kortere å kjøre uten om skogen, men ikke like koselig.

Etter en samtale med assistenten min dagen før hadde jeg fått med meg at det var rullestol rampe på bråten badeplass så jeg kjørte der for å få meg en avkjølende dukkert før jeg dro hjem. Jeg var aldri i noen fare i vannet, jeg storkoste meg og svømte litt rundt odden (da kunne jeg svømme vekk fra barna som lekte uten å gå mer enn noen få meter vekk fra land) jeg lå så å fløyt litt på ryggen, men forsto at jeg måtte komme meg opp når jeg nesten sovnet der ute.  Hadde jeg sovnet, hadde jeg våknet fort igjen og jeg var godt inne på grunna, men hadde vel skremt noen barn. Jeg visste ikke hvor sliten jeg egentlig var.

 

Jeg forsto alvoret da jeg delvis mistet synet på det ene øyet og ringte tanta mi, hun ventet på meg på vår side av motorveien for å være sikker på at jeg kom trygt hjem. Satt mange timer å så på tv serier og spiste bringebær utover natten. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg