desucon dag 2

Jeg kan nesten ikke tro det, en dag igjen og jeg er tom for dødstalismaner og flyvende nøkler. Har en snitch som er hold av og en igjen til salgs. Noen hintet om at siden harry potter tingene solgte så bra, burde jeg øke prisen, men dette er jeg ikke enig i, føler ikke jeg kan ta mer enn jeg føler det er verdt. På mange av de andre smykkene tar jeg langt mindre enn det jeg føler de er verdt, men de selger ikke like bra fordi de koster litt mer. Men jeg har fått solg flere av mine egne design og det varmer så i hjertet når noen velger dem. Dette er smykker jeg har lagt mye tanke, tid og kjærlighet i.

For de få som har innstram navnet mitt og følger har kanskje lagt merke til den ekstreme mengden med Pokémon bilder som hoppet ut i løpet av dagen. Dette er den eneste delen av selve deucon jeg har deltatt i og jeg har deltatt for 50 (telte 52 pokemonbilder) enda er jeg usikker på om jeg blir godkjent som vinner, jeg tar ingenting for gitt.

Hvis jeg trodde det var mye folk på fredag, ja da var jeg dum. Men jeg var forberedt og jeg koste meg men stand, 3ds og instagram. Det var morsomt å jakte på Pokémon.  Jeg fikk ikke med meg så mange av postene på programmet fordi det var gjevnt besøk på standen, men noen snille venner tok over innimellom slik at det var mulig å få spise og bare ta en pause. Til og med en venn dukket opp, noe som overasket og gledet meg veldig.

Som vanlig var det utrolig mange fine kostymer og flere ganger man bare må stoppe noen for å gi en tilbakemelding. Vg tv ruslet rundt på området og filmet og intervjuet besøkende, tror de passerte meg 3 ganger (jeg var ikke med på filmingen deres). Når diskotek startet fant jeg ut at det var på tide å pakke ned sakene for i dag, slik bass er ikke bra for anfallene mine. Telte opp pengene og kom frem til at jeg går i pluss, det medregnet hotellet, jeg er veldig imponert.

Har tilbrakt de siste timene av kvelden på hotellrommet og sett på netflix, nå er det legge tid, tidlig opp i morgen. Men jeg må innrømme at det kan bli hardt med alt bråket utenfor. Det var stille i går (tror jeg)

Andre ting jeg føler jeg burde få med er:

          Folk på Lillestrøm er flinke til å reise seg opp fra stolen og hjelpe en som trenger hjelp. Enten det er dører eller at man nesten flyr ut av rullestolen siden den bratte fortauskanten kjører fast stolen i bakken.

          På rema 1000 er de kjempekoselige og hjelpsomme

 

          Maten på norgesvaremesse er forferdelig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg