Desucon dag 1

Nå sitter jeg trygt på hotellrommet mitt og koser meg med en villa brus og ro rundt meg. Dagen i dag har vært lang og startet klokken 07.00. Egentlig skulle jeg ikke stå opp før klokken 08, men siden jeg bare sov 30 minutter av gangen valgte jeg å stå opp når klokken ble 7. den ekstra timen viste seg å være bra å ha og jeg kunne slappe av med å gjøre meg, leilighet og katter klare.

Jeg ble hentet litt over ni og hvordan vi klarte å stable alt inn i bilen er et mysterium for meg. Men jeg og Linn (som tegner månedens tegning) klarte å pakke oss inn og en veldig snill onkel kjørte oss frem og ventet til vi var trygt på plass før han kjørte videre.

Vi fikk plass vedsiden av hverandre og ved et hjørne slik at jeg kunne plassere rullestolen min der. Så var det å starte med å sette opp standene våre, det ser ut som om vi har en gigantisk lang stand siden vi har latt dem overlappe litt. Vi brukte to timer på å dille og prate før vi gikk ut en tur så Linn kunne få kaffe og jeg fikk se hvor hotellet mitt lå. Vi fant ut at rullestolen min ikke kjører bra på fortauene i Lillestrøm og at de har en kjempe fin bruktbokhandel i hovedgata. Når vi kom tilbake ble det enda mer dilling før vi gikk på Peppes og spiste, vi måtte ta med oss resten av maten siden vi ikke rakk å spise den opp, Peppes er grei slik.

Sakte men sikkert ble det liv på desucon. Først kom vip folket og så resten, det tok ikke lang tid før folk startet å kjøpe ting. Jeg fikk solgt det ene harry potter skjerfet og ametyst halskjedet mitt + mange småting. Som vanlig var det mange som hadde kledd seg ut og det er morsomt å se på kostymene. Jeg satt og spilte på 3ds maskinen min innimellom frem til den gikk tom for strøm.

Mot slutten startet jeg å få hodepine og jeg forsto det var på tide å trekke meg mot hotellet. Denne turen igjennom Lillestrøm var den vanskeligste hittil, siden jeg hadde en trillekoffert med. Greit å vite at de unge hopper opp og er villig til å hjelpe til når du stuper utafor en fortauskant og ut i veien. Det er et veldig fint og søtt hotell, men kan være komplisert og komme opp trappene ved inngangen med rullestol, jeg fant en omvei igjennom Peppes og bruker den.

Slet litt med å komme på nett så jeg gikk ned i resepsjonen og pratet med damen der, hun sa noe så søtt som «om det var con for harry potter fans», tror jeg fikk overbevist henne om å ta en tur i morgen. Hun har forresten en nydelig katt.

 

Nå skal jeg klikke litt på steam og sørge for at alt som skal fikses her er i orden før jeg går og legger meg.  Blir en enda tøffere dag i morgen selv om jeg kan sove lengre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg