drømmehotellet

Likenshare har en kampanje på siden sin hvor de søker etter noen som vil teste ut hoteller for star tour. En slik kampanje blir nesten som å delta i en konkurranse, men jeg satte meg ned og leste om hotellene som var med i kampanjene. Det er jo ikke som om jeg ikke deltar i konkurranser allikevel.

Det første hotellet jeg tittet på ble avslått med en gang siden det ikke hadde heis, godt mulig at hotellet var på en etasje, men den måtte ikke ha hatt en eneste trapp i felles arealene for at jeg skulle kunne vurdere å dra dit. Så dette ble første sjekkpunkt på de neste hotellene.

 På det aller siste hotellet jeg sjekket ble jeg veldig overasket. Det var allerede plassert på toppen av hotellene siden den hadde sandstrand, basseng, boblebad, heis, internett, bassenghåndklede, trimrom og du trenger ikke strømadapter. Men når jeg så på listen over rommene kom det frem at de hadde rom til rette lagt handikappede. Dette er en sjelden luksus på utenlandsturer og jeg ble overbevist om at dette var et sted jeg mer enn gjerne ville ha tilbragt en ferie. 

stort og flatt fellesareal, stort basseng. 

rom/leiligheter med egen utgang til basseng om man har penger til det. ikke mangel på bassenger her.

BADEPARK INKLUDERT ( ligger ved siden av hotellet)

dette er :ATLANTICA AEGEAN PARK   på Rhodos
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg