bytur 23.06.14

I går fikk jeg besøk av bestevennen min, han dro meg opp av senga. Det er ikke så ofte vi møtes siden vi bor på hver vår side av landet, så det var veldig koselig. Jeg har ikke evnen til å sitte stille å prate så det tok ikke lang tid før jeg satt på gulvet med tenger og prøvde å lage meg et smykkestativ til desucon.

Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle komme meg til desucon på fredag og jeg trengte stoffbiter til duker, så jeg fikk lurt med han ned i byen. Vi tok med den lille elektriske rullestolen for at jeg skulle kunne være med på ting, og for å teste ut hvordan den var å ta med i drosje.

Siden vi slet litt meg hvordan vi skulle få den inn i drosjen, fikk sjåføren 50 kroner i tips som takk for hjelpen. Det gikk, men det var klart at dette var første gang. Det å få tak i det svarte stoffet var enkelt og kameraten min måtte skrive til en venn og si at han var men en venninne på grønland og kjøpte stoff.

Vi planla å legge igjen varene på jobben til mamma og så bevege oss videre ned mot aker brygge. Vi skulle spise på peppes, noe som ikke er så overaskende for de som kjenner meg, jeg elsker cesar salaten der. Når vi passerte oslo city hadde jeg satt fast stolen flere ganger, noen gang i trafikken, kammeraten min sa at ordføreren i oslo burde ha vært med på turen etter at han dro meg ut av veien og opp på fortauet for femte gang.

Maten min var god og vi koste oss, jeg ba om regningen og ble sjokkert når de ga den til kammeraten min. overasket at de regner med at mannen skal betale, og de tok feil, jeg hadde fått penger av mamma til å betale for maten.

 

Vi gikk tilbake mot Jernbanetorget igjen, jeg avtalte å møte mamma på arkaden siden hun skulle sitte på hjem med meg. Kammeraten min ville sørge for at jeg kom trygt frem, jeg var ekstremt sliten og hadde småanfall. Inne på arkaden kjørte jeg innom godtebutikken og plukket med meg to bokser moutain dew og noe amerikansk godteri, hun i kassa var kjempe hyggelig. Utenfor godtebutikken hang det noen sommerfugler og før jeg forlot senteret hadde jeg 1000 kroner mindre på konto. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg