pakke fra likenshare

Reklame | Trybe


 

Det har skjedd mye denne uka og dagligdagse ting som produktprøver i posten har blitt skjøvet litt ut av fokus. Men selv om jeg ikke skrev om det så fort jeg fikk pakken, så tok jeg meg tid til å sette meg ned å lese bruksanvisningen. Dette er vel første produkt jeg har sagt ja til å prøve hvor jeg ikke hadde en anelse om hvordan man skulle bruke den.

Jeg ble ganske glad når jeg forsto at den var lindrende for sår og tørr hud. Selv om produktet kan brukes til mer en huden, er det akkurat det jeg trengte. Noe til å stoppe irritasjonen på bena etter jeg har barbert meg.
jeg har ikke prøvd den ut nok til å kunne skrive anmeldelse enda, men jeg kan si at om du har klødd deg en time og så sprayer deg svir det en stund, men det stoppet å klø. Saltvann i sår er som kjent ikke så veldig behagelig.

 

Produktet skal hjelpe til med å lindre tørr hud, utslett og eksem, etter barbering og lignende situasjoner. Det sto en liste over bruksområder jeg tenkte jeg skulle skrive ned, men den forsvant under en av de fanatiske rydde periodene den siste uka.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg