Fisketuren det aldri ble noe av

Jeg var helt sjokkert på slutten av året i fjor, jeg hadde vunnet hele tre premier fra nettbutikken skittfiske. En helt ny fiskestang, en ukjent premie og et gavekort på 2000 kroner. Det siste var hoved premien på julekalenderen og jeg var virkelig glad for å ha vunnet den. Jeg vet ikke nøyaktig hvor mye premiene ville være til sammen da jeg ikke vet hva premie to er, denne gangen fikk jeg bare melding om at jeg hadde vunnet og ikke hva, men med båtfiske stanga og gavekortet ville det vært rundt 4000 kr eller mer.

Nå har det vært 14 dager med veldig fint vær her i Oslo og jeg hadde virkelig ønsket at jeg kunne stå på broa over til Ulvøya sammen med de andre fiskerne og glinse i det nye utstyret mitt. Å fiske i marka har ikke vært i tankene mine siden jeg ikke har betalt fiskeavgift enda. Men igjen hadde jeg hatt fiskeutstyret mitt i orden hadde jeg sikkert betalt den med en gang den kom i posten.

Jeg skal ikke påstå at det bare er den ene grunnen til at jeg ikke har fisket noe, jeg har fiskestang fra før og noe basis utstyr. Men det jeg har er bare nybegynner ting som jeg fikk til konfirmasjonen min og det er lite motiverende å dra ut på en dagstur med det.

 

Jeg gledet meg hele vinteren til å kjøre ut med rullestolen på fisketur i sommer, nå kom sommeren og utstyret er like utdatert som i fjor. Ingen skinnende ny fiskestang, ingen gode snører og kunstige marker eller sluk. Men jeg har den gamle kroken jeg kan feste meitemark på. 

fiskemiddagen blir kjøpt i butikken.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg