middelalderfestivalen i Oslo 2014

Det ble en lang kjøretur ned til byen og en varm og lang kø for å få billett, jeg skulle nok ha kjøpt den på forhånd. Jeg kjørte ikke ned noen boder i dag da, jeg stoppet når jeg ikke følte det var trygt å kjøre nærmere og spurte fint han som sto foran meg i køen om han kunne kjøpe med billetten min. den som venter på noe godt venter ikke forgjeves og når jeg endelig fikk billetten min kjørte jeg vekk fra området for å spille på et lykkehjul som sto på utsiden. Ikke noe hastverk nå som man hadde billetten på plass. Vant ikke, men fikk en trøstepremie.

Inne på området fikk jeg testet en gang for alle om jeg får anfall av risting, og kjøre elektrisk rullestol på brustein anbefales ikke, jeg fikk ikke anfall og etter hvert vente jeg meg til det, litt som å ri. Jeg gikk først bort til markedsdelen, og ja jeg gikk. Parkerte stolen på hjørnet og gikk og tittet, fant mye jeg ville ha og bestemte meg for å ikke kjøpe noe før jeg hadde sett alt. (Unntaket var kandisert eple jeg kjøpte med en gang)

Markedsplassen var så stor at jeg ga opp og hentet stolen min og kjørte den til den andre siden. Tokk en liten stopp ved matteltet og pratet med noen kjente og så på opptreden der før andre del av markedet. Nå startet innkjøpene og jeg hadde bestemt meg for å kjøpe meg en lin kjole, noe jeg gjorde, dagens store innkjøp. Ble noen andre småting også før pengene forsvant.

 

Kjørte litt rundt å så på tingene som skjedde, men jeg startet å bli sliten og forsto at det var på tide å dra hjemover. Fikk noen gaver på Karl Johan på veien hjem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg