17 mai 2014

  •   

jeg hadde en kjempe fin 17 mai. det er mye fint og koselig i løpet av dagen, men jeg må innrømme at sola satte prikken over ien.

jeg våknet klokken 06.00 og ga fort opp å sove den siste timen til Lambertseter ungdomskorps skulle gå, jeg gjorde meg klar og når de startet var jeg allerede klar ute i stolen min. jeg filmet dem igjennom hele runden deres og var med på flaggheising før jeg kjørte hjem og la meg igjen. det er ganske uvanlig at jeg sover helt til vekkerklokka ringer, men jeg trengte nok disse timene med søvn. 

klokken 13.00 sto jeg opp og pyntet meg før jeg dro opp til mamma. det var egentlig meningen at jeg skulle komme opp med karlsrud sitt borgertorg, men jeg var sulten og dro rett opp.

oppe hos mamma var de fullt i gang med maten og ikke lenge etter jeg hadde kommet kom mormor og bestefar. det stresset meg en del at barna var forsinket siden skolen bare hadde lagt opp til to timer med lek. men det var ikke deres skyld, det var forsinkelse på barnetoget. men de fikk kastet i seg litt mat og kake før vi dro bort på skolen. da var klokken blitt 16.00 og det var bare en time igjen av leken. jeg og kusina mi gikk litt å tittet mens barna forsvant rett til vennene sine. vi tok noen lodd, kastet piler på ballonger og kastet ball i hull på en vegg. det var en koselig dag i sola og vi fikk med oss noen premier hjem.

musikken fikk en venninne av mamma når vi kom tilbake og de andre premiene går til adventskalenderen min. kusina mi vant ca det samme.

når jeg ble sliten av å gå rundt på skolen dro jeg og kusina mi tilbake til mamma mens vi lot barna bli igjen på skolen og lot foreldrene plukke de opp på vei hjem. de er 11 og 13 så de klarer seg fint på skolen alene i 20 minutter. 
hos mamma ble det litt mer kake og litt skravling før jeg, kusina og tanta mi gikk bort på mix butikken for å kjøpe oss is. jeg var litt kvalm så jeg valgte en slush isteden for  softis. jeg hadde kjøpt en liten og da jeg skulle ta av den røde ble jeg sprutet ned av saft, så han i butikken ga meg en stor blå i stedet. jeg er fortsatt blå på tunga.

så var det hjem og nesten rett i seng, jeg var utslitt og sov som en stein. 

 

Siste innlegg