gratulerer med dagen

  •   

må resten av dagen bli like fin som morgningen.

våknet klokken 06.00 og var lys våken. fikk både lagt ut dagens sang som i dag kom tidlig og deltatt i konkurranser før korpset stilte opp. jeg hadde til og med hvert ute å pakket ut stolen og rygget den frem slik at alt var klart. flagget kom ut i det korpset tok oppstilling og jeg var godt plassert utenfor sykehjemmet når de rundet hjørnet. filmet dem igjennom hele morgenrunden deres som faktisk besto av 3 sykehjem/ behandlingssenter og flaggheising på Lambertseter skole.
flaggheisingen var litt morsom da de ikke klarte å få flagget helt opp og ville stoppe, men heldigvis var det et enstemmig nei fra korpset ( og de rundt) man spiller ikke nasjonalsangen for flagg på halv stang på 17 mai. de fikk opp flagget tilslutt og vi fikk de siste melodiene før jeg kjørte hjem igjen.

Lambertseter ungdomskorps skal gå for to skoler i byen i dag.

selv har jeg lagt meg igjen 5 timer søvn er helseskadelig for meg. har satt vekkerklokka på 13.00 fordi jeg skal opp å spise hos mamma og så bli med barna på skolen ( og kjøpe lodd) men vekkerklokka er nesten unødvendig da jeg uansett ikke hadde sovet lengre enn til 14.00 da det andre korpset kommer og spiller utenfor. har planer om å følge dette opp til mamma, vi har maten litt sent i dag siden barna går i tog i byen og de går ganske langt bak.

her i Oslo er det strålende sol og våren viser seg fra sitt beste. gratulerer med dagen til alle og håper dere får en fin dag. 

ps: husk i dag kan man spise så mye pølser og is man vil

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg