vonde fingre

nå har jeg vonde fingre og gleder meg til å legge meg. har brukt kvelden på å se slutten av sesong 1 game of thrones og jobbet med små smykkearbeid. det er slik med alt arbeid at det ikke blir gjort av seg selv og selv de minste jobbene kan bli store når de er i flertall. jeg har festet ringer på 50 pentagram anheng og tråd på 25 av dem. det er det å sette ringene på som tar mest på fingrene. sitte der time etter time å klemme på to tenger for å klare å lirke en sirkel på en annen. men det ble bra.

av bronse pentagrammene ble det tre forskjellige farger på trådene. lilla, rød og brun. fikk ikke satt tråd på de i sølv men der blir det nok hvit og blått muligens noen få rosa. når de blir lagt ut for salg kommer jeg til å ta 25 kroner for dem og akkurat nå føles det veldig lite. men ser nok ting litt mer i perspektiv i morgen når ikke fingrene verker slik 🙂

ellers har jeg jobbet med noe hår pynt, men er litt usikker på resultatet så har ikke publisert det enda. lagde en jeg skal ha selv på 17 mai og får da prøvd ut om konseptet fungerer. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg