slapp dag

  •   

det ble ikke mye våken tid på meg i dag. men etter en så fin dag som gårsdagen kan jeg vel ikke klage over å måtte holde sengen en dag.

i går var jeg på spill treff og møtt mange hyggelige mennesker, noen kjente jeg fra før og noen var nye. jeg lærte meg å spille to nye spill, et humoristisk edderkopp spill som gikk ut på å lage dyre lyder og et strategispill som var basert på discworld. først var jeg skuffet over at det bare var den ene byen som var med, men resten av spillet gledet jeg meg over figurer jeg kjente til som dukket opp. spillet var ganske morsomt. jeg måtte gi meg etter noen timer og brukte kvelden på å roe meg ned, men natta var fylt med anfall og jeg bestemte meg med en gang jeg våknet i dag, for å holde meg inne i pyjamasen. etter å ha lest aviser og sjekket mail satte jeg meg ned i god kroken med en bok og fikk lest ett kapittel – ca 7 sider før jeg gikk i anfall igjen. det tar utrolig mye energi å faktisk lese en bok i motsetning til å høre på en slik jeg pleier. 

jeg så ikke noe annet valg enn å legge meg igjen og de neste fire timene lå jeg iskald under dyna mi og sov. jeg våknet opp innimellom men var så kald og utslitt at jeg bare snudde på meg og sov videre.  frysninger er noe jeg får når jeg er dårlig og da er kroppen min unaturlig kald. ingenting ser ut til å varme den opp og selv om jeg ligger under dundyne med katt oppå dyna som varmer den er kroppen som is. det var heldigvis ikke så ille at jeg hadde kramper så jeg sovnet fort. det siste jeg drømte før jeg våknet var at jeg hadde hvert iskald, men noen hadde satt på en ovn og nå var jeg endelig varm igjen. jeg våknet av at luna prøvde å bryte seg inn i klesskapet mitt.

nå var klokken blitt 19.30 og alt jeg hadde fått gjort i dag var å lese 7 sider i en bok og sovet. fikk varmet meg en fiskefilet i mikroen og har sett på game of thrones frem til nå. blir nok ikke noe mer spennende i løpet av kvelden heller. sier kroppen stopp sier den stopp og da er det dumt og ikke høre på den.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg