mine guppy fisker

fikk forespørsel om bilder og etter noen forsøk innså jeg at videoklipp var enklere.

det første akvariet er medium akvarie på 60 l og har bare guppy, malle og reker, det andre er det store på 120 l hvor det nesten bare er guppy, malle og reker. grunnet sykdom og den store mengden guppy har jeg ikke lagt til noen nye fisker her.

 

  1. Mona Bjønni Næss: i det store er det en blanding av vill og tam guppy så det er ikke like stort fargespekter som på det medium hvor det bare er tam guppy.

  2. Hei! Så mange og utrolige fine guppyer!
   Vet innlegget er over et år gammelt, men lurer på om du fortsatt har guppyer? Om du eventuelt vil selge meg noen? 🙂

  3. Huyen: guppyer har en tendens til å få mange barn, så ikke fare for å gå tom med det første. men hadde det ikke hvert lettere å bare kjøpe i en dyrebutikk?

  4. De fleste fiskene jeg har hjemme har jeg kjøpt fra private oppdrettere. Har lest at de i butikken pleier å være avlet ihjel, har derfor knekk i ryggen, noe jeg selv har sett. Derfor lurte jeg på om du ville selge meg noen 🙂 ikke minst var dine utrolig fine!

  5. Huyen: jeg har også hvert plaget med fisker som har knekk i ryggen, det ser ut som de lider noe forferdelig. mine fisker er en blanding fra mange dyrebutikker og noen vill guppy. la til vill guppy for genene sin del, men kan ikke garantere at disse knekkene ikke oppstår. men om du bor i oslo ser jeg ikke noe problem med å selge deg noen…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg