når fiskene slår seg vrange…

Greit, jeg skal innrømme at det ikke er fiskene som er problemet, de er nok mer ofrene i denne krangelen i mellom meg og hjemmene deres.
I løpet av helga gikk pumpene på to av akvariene mine, sjansen for at dette skal skje samtidig er ganske minimal så de var ganske overasket når jeg dukket opp i dyrebutikken i dag. For å være sikker på at jeg fikk riktige pumper tok jeg med meg de gamle, noe man skulle tro ville fungere.

Når jeg var der borte sto vi lenge med pumpa til det største akvariet. Den pumpa jeg skulle ha eksisterte ikke lengre, men det fantes en erstatting og vi sjekket ad den faktisk ville passe inn i akvariet mitt. Jeg var veldig sliten når jeg kom hjem fra butikken og viste at arbeidet var langt fra ferdig, de nye pumpene må jo inn igjen.

Den nye pumpa til det store akvariet var laget slik at det virket som om bitene akkurat ikke passet sammen. Sannheten var at de passet akkurat sammen, men så akkurat at du trengte mye makt og list for å få det på. Jeg brukte evigheter og klarte å knekke lokket til akvariet mens jeg jobbet. Lokket er det heldigvis ikke så farlig med siden jeg har en stor hvit treplate over det igjen.

Jeg hadde stor tro på at den andre pumpa skulle gå lettere siden den har mindre deler å sette sammen, men når jeg tok den ut av pakka og så det ikke var noen deler forsto jeg at jeg hadde fått feil type pumpe. Da var det bare å ta turen tilbake til senteret og bytte den.
Det var vist ikke bare pumpa til det store akvariet som hadde gått ut, men til det midterste også. Og her fantes det ikke en lik pumpe med et annet navn på. Eller jo men de var alle sterkere en den jeg trengte og derfor ikke et alternativ. Nok en gang ble vi stående i butikken å søke på nett, ringe rundt og drøfte ideer. Til slutt ringte jeg tam alna hvor jeg har kjøpt akvariet og spurte om de hadde. De hadde selvfølgelig ikke den jeg egentlig skulle ha, men den andre i svakeste styrke. Jeg ble enig med dyrebutikken her at det ville ta for lang tid for fisken om de bestilte den inn, så i morgen må jeg reise på alna senteret og kjøpe den der.

Jeg er glad det bare er guppy i det akvariet, selv om det blir enda en tøff natt for dem, tåler de mer en de fleste andre fisker.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg