mareritt igjen

Jeg er ikke redd for å fly og hvorfor jeg drømmer om flyulykker når mamma skal ut å fly vet jeg ikke. Kanskje hennes nervøsitet smitter over på meg?
Men det er fult mulig det hele var tilfeldig, jeg har mange flyulykke mareritt, dessverre. Så hvordan kan jeg være så sikker på at jeg ikke er redd for å fly når jeg har så mye mareritt om ulykker, jeg måtte spørre meg selv igjen i dag tidlig og svaret er egentlig ganske enkelt. Jeg er ikke redd for å fly, jeg er redd for å få et fly i hodet. I alle drømmene mine står jeg på bakken og er vitne til et fly som krasjer rett foran meg, eller som jeg må prøve å se hvor krasjer så jeg kan løpe unna. Jeg er aldri en del av ulykken, men jeg løper alltid til og hjelper folk. Hadde det ikke hvert for at jeg kjenner meg selv og hvordan jeg reagerer i kriser ville jeg ha trodd at jeg ønsket å være en helt, men selv i drømmene ønsker jeg å være anonym. Jeg hjelper fordi det er det jeg automatisk gjør i en krise, jeg er en person som blir helt kald når ting skjer og bare ordner opp, så har jeg sammenbrudd når ting er ferdig.

Men jeg har aldri opplevd å være vitne til en flyulykke, heller ikke fått et fly i hodet. Men ja jeg føler meg tryggere der oppe enn her nede.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg