4 loppemarked og en superlørdag

Ja jeg er utslitt, og ja jeg kan skylde meg selv, men hvem kan stoppe når man har det så morsomt?

Startet på første loppemarked klokken 10.00 på Karlsrud skole, her klarte jeg å få tak i noen spill, forseglede serier som blir premier i kalenderen min og noen perler. Spill 50 kr for alle, filmer 150 kr og perlene 20. på Karlsrud skole hadde de bestemt seg for å ikke prute.

Når jeg var ferdig her dro jeg ned på Abildsø skole og sjekket ut loppemarkedet der, fant to filmer til (på bildet over) og betalte 40 kr for dem. Ville se på noen psp spill i elektro avdelingen, men det var vanskelig å få kontakt med de som jobbet og de var gjemt unna. Det viste seg at de egentlig ikke ville selge spillene uten konsollene, men kunne gjøre et unntak om jeg betalte litt mer for harry potter spillet de hadde dobbelt av. Eneste grunnen til at jeg vurderte det er at jeg ikke har spill til min psp, men uten om hp3 var det bare to gamle fifa spill og filmer, lurer på om de var klar over det?

Siden jeg nå hadde forlatt Lambertseter bestemte jeg meg for å fortsette mot bøler og ullsrud skole hvor bøler skole hadde loppemarked. Det ble en koselig kjøretur og jeg fikk sett på fuglene ved østensjøvannet og møtte på hele to sommerfugler på veien, trist at de vil dø til uka ?
her kjøpte jeg meg et brettspill til 50 kr og et gamecube spill til 20 kroner ? ZELDA

Tok en liten pause og lunsj hos mamma og satte igjen en del ting hjemme før jeg fortsatte videre. Først var det enda en tur innom Karlsrud fordi mamma hadde bestemt seg for å kjøpe et bilde hun originalt hadde gått fra. Siden de er så redd for at noen skal stjele tingene deres måtte mamma løpe ut med en lapp og jeg sto og passet på mens mamma betalte med kort. Her overhørte jeg flere sjokkerte kunder møte ingen pruting regelen og jeg tenkte stille for meg selv at jeg var glad jeg sa klart nei til å betale 30 kr pr cd i alle seriene jeg kjøpte tidligere.

 

Mamma gikk hjem til seg med bildet og et speil hun kjøpte og jeg fortsatte nedover til Bekkelaget skole. Film og spill avdelingen der er utrolig uoversiktlig og jeg prøvde ikke engang å finne noe der, men inne på glass avdelingen fant jeg 3 cola glass, selvfølgelig har jeg alle tre, men de er ikke så vanlige så jeg kjøpte dem med for 5 kr stk.
det sto noen jenter og solgte smykker og småting, men de forsvant ut for å handle selv da jeg kom bort og en voksen tok over. Jeg plukket frem smykker for 80 kroner og fikk dem for 40 + tre smykkeposer. Klager ikke. Her kunne man kjøpe sukkerspinn og det sier litt om hvor lite matlyst jeg har når jeg ikke engang ble fristet. Jeg elsker sukkerspinn.

Helt til slutt kjørte jeg innom senteret som har super lørdag i dag. Det var et av tilbudene jeg var ute etter, 3 gaveposer på glitter for 100 kroner. Originalt koster de 49 kr stk og de som kjenner meg vet at jeg kjøper dem inn for å finne smykker å ødelegge (bruke delene til egne smykker) og til premier i konkurranser her på bloggen. Kjøpte 6 poser (innhold kommer i eget innlegg)
det sto noen håndballjenter og solgte lodd og jeg kjøpte som vanlig. Jeg pleier å gi 50 kroner ? for det er det jeg ser på det som, men i dag vant jeg på siste loddet og tok med meg en pakke med sjokolade jeg skal gi bort i gave til noen. Avsluttet på tgr hvor jeg kjøpte 5 (betalte for 4) pakker med tynn svart elastisk snor. Den ekstra pakken kom med i god tro?

Resten av kvelden kommer til å bli brukt til å klippe opp smykker fra glitter og loppemarked, gleder meg.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg