en liten bytur i sola

Det er noe med denne sola som sier at du burde komme deg ut. Jeg viste med en gang jeg sto opp i dag at jeg skulle kjøre en tur ned i byen. I går kjørte jeg rundt på Lambertseter og tenkte at jeg ville kjøre til byen, men hadde ikke mulighet, så når det var like fint vær i dag var det ikke mye tvil.
Sirius var nok litt sjokkert over at han ikke fikk morgen kosen sin før jeg forsvant ut døra, men han kan ikke regne med at jeg leter han opp, vil han ha kos får han ta ansvar og komme selv.

Det var en koselig kjøre tur ned i sola og jeg irriterte meg nesten ikke over folk som har et stort ønske om å bli påkjørt av en rullestol. Startet med å si hei til mamma på jobben hennes før jeg tittet på Youngstorget og kjørte opp og ned karl johan. Besøkte søstrene grene og outland og klarte å ikke bruke noen penger. Hadde glemt gavekortet til outland så der måtte jeg være streng og minne meg selv på at jeg skulle se hva jeg skulle kjøpe senere. Senere har jeg selvfølgelig lyst på noe annet .

 

Ble heller ikke noe kjøp hos glitter eller neo tokyo, men kjøpte med meg noen tråder på tgr. Avsluttet på lush hvor jeg kjøpte meg sjampo og ansiktskrem.
Ikke like like flink til å ikke irritere meg på veien hjem, litt lavt blodsukker. Men jeg fikk hjelp av en veldig hyggelig syklist da noen arbeidere hadde klart å sperre av hele gata med ledninger. Glem de irriterende og husk de snille…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg