en sommer dag

I dag har det virkelig hvert en sommer dag i oslo, vi får nyte dem når vi har dem, samme når på året de kommer, de er få.

Jeg startet dagen med en senter tur, planen var å kjøpe kattemat og jord. De hadde ikke katte maten inne og det nye plantesenteret var rett og slett ikke organisert godt nok til at jeg klarte å stoppe å kjøpe noe. Jeg endte opp med å sette meg i sola på utsiden av senteret med en jordbær og sjokolade yoghurt-is.
Så var det hjem å rydde før jeg fikk besøk av assistent, jeg fikk ryddet mye og kan nesten kalle det ryddig hos meg, rent er det i hvert fall. Assistenten hjalp meg med å lage middag og holdt meg med selskap mens jeg spiste. Vi satt på verandaen og som vanlig hoppet jeg rett opp når jeg hørte drill piken i korpset blåse i fløyta si. Årets første tur i område startet ,og jeg var selvfølgelig kjempe glad når de passerte blokken min.

 

Etter maten tok jeg og assistenten en tur i området og jeg viste henne parsellen min. Jeg fulgte henne til t-banen før jeg dro opp til mamma og hjalp henne med å sortere igjennom noe elektrisk rot. I dag gikk mange utgaver av Windows i søpla, men jeg klarte å redde noen Office programmer og andre praktiske ting.
Plutselig var det sent på kveld og jeg måtte dra hjem for å roe meg, kost meg med sims 3 den siste timen for å roe meg ned så jeg får sove. Veldig spent på morgendagen, om jeg har energi igjen etter i dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg