test av lush produkt – Ultra Bland

Del lukter godt og ser lovende ut. Jeg ser godt etter på hjemmesiden hvordan man skal bruke produktet og går så inn på badet for å fjerne sminken fra i dag. Jeg varmer opp og smelter kremen i hendene så godt jeg kan, men litt usikker på hva de mener med dette. Når jeg leste at jeg skulle det trodde jeg det var en hard klump som måtte myknes, men det er jo en krem…
jeg smurte den forsiktig inn i hele ansiktet og lot det ligge tykt nok på til at jeg kjente det var fuktig. Jeg brukte fuktig papir og tørket forsiktig av sminken. Den tar ikke vannfast maskara…

 

siden jeg allikevel måtte til med ny sminkefjerner grunnet maskaraen, tok jeg en ekstra runde over ansiktet med denne og jeg ble skuffet over hvor mye sminke som satt igjen etter første runde. Så dette var ikke et produkt som falt i smak hos meg, gjør rett og slett en dårlig jobb.

Ultra Bland

fra hjemmesiden:

Den mest skånsomme rengjøringskrem som noen gang er laget, ja den fineste som finnes i hele universet. Bring tilbake et ritual til dine baderomsvaner, og glem alt lettvint og raskt. Dette må du altså gjøre: Smelt noen dasher av denne peanøttolje og bivoksen mellom håndflatene. Så må du smøre den inn i ansiktshuden for at rose- og benzoinoljene skal gi fukt til huden og honningen mykgjør den. Så må du skru på varmt vann, væte en bommulspad eller klut og forsiktig vaske av Ultra Bland nøye. Og, i tillegg, så må du altså stryke over din deilige myke hud og studere hvor ren den ser ut. Passer til alle hudtyper.
45g kr   119,-
100g kr 232,-
 
Ingredienser:  Almond Oil (Prunus dulcis), Rose Water (Rosa centifolia), Beeswax (Cera alba), Honey, Fresh Iris Extract (Iris florentina), Glycerine, Rose Absolute (Rosa damascena), Tincture of Benzoin (Styrax benzoin), Methylparaben, Propylparaben.

Vegetarian

1 kommentar
    1. Skal teste den ut!Så fine bilder ! Jeg hadde blitt såå glad visst du la igjen en hilsen på min blogg også! Tusen takk♥ Ha en fin påskedag videre, fine deg!
      Klem evia. blogg.no

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg