desucon fantasy 2014

På en eller annen merkelig måte klarte jeg å våkne 5 minutter før vekkerklokken i dag, egentlig ikke så rart når jeg tenker på at jeg hadde våknet en gang i timen hele natta, men jeg klarte å stå opp od det var på grensen til et under. Jeg har jo sovet minst 18 timer i døgnet denne uka.
men med vilje går det meste og litt før 9 sto jeg klar utenfor Oslo kongressenter sammen med mange andre som skulle ha stands og ventet på å slippe inn.
jeg vet at venninna mi ikke var så fornøyd med plasseringen vi valgte, men jeg var kjempe fornøyd. Vi satt slik at vi så hele sene området og fikk med oss det som skjedde der.

Ting gikk ikke helt min vei på starten av dagen, alle smykkene mine hadde samlet seg i store knuter og vi satt mange utover dagen og prøvde å få løs en og en. Selv om det var komplikasjoner og jeg kom litt sent i gang, satte jeg salgsrekord for meg på desu. 1950 kroner, 1500 i pluss når man trekker fra billettprisen.

 

Vi dro klokken 18.00 selv om det holder på der nede til 20.00. Det sto 18.00 på billettene våre og vi var mentalt innstilt på å slutte da, ikke noe poeng å pushe mer enn nødvendig. Har hatt en kjempe fin dag og har fått med meg noen av de utrolige draktene, men ikke så mange som vanlig eller tatt bilder, var for opptatt med knutene mine.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg