sov, sov, sov, bråvåknet

Jeg klarte å komme meg opp til bursdags middagen til broren min, men så fort jeg kom meg hjem igjen var det rett i seng. Mamma håpet at jeg kanskje ville sove rundt og ved dette komme meg litt, men skjebnen ville ha det anderledes.
Litt før klokken 11 i kveld våknet jeg av et kraftig dunk i taket på soverommet mitt, dette ble etterfulgt av merkelige menneskelyder. Ikke snakking eller gråting men en rytmisk gjentagelse og jeg fryktet noen hadde fått et anfall der oppe.
Min første reaksjon var å hoppe opp av senga og løpe opp, men jeg hørte det kom noen løpende og at det var gråting, spørsmål om det trengtes hjelp osv… allikevel tok jeg på meg noe klær og gikk å banket på, for å være sikker på at ting gikk bra der oppe, men de åpnet ikke døra. Håper de ikke trodde jeg kom for å klage på bråket, jeg var virkelig bekymret.
Men å legge seg igjen etter en slik oppvåkning er ikke lett, så det går nok noen timer før jeg sover igjen. Er ikke så bekymret for døgnrytmen min, hvem bryr seg om når man sover når man sover 18 timer i døgnet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg