kjøretur ned til byen

Jeg satt og ventet på at det var på tide å ringe etter drosje, jeg er ikke kjent for denne typen tålmodighet og tilslutt bestemte jeg meg for at med så god tid kunne jeg jo bare kjøre ned. Jeg valgte nok ikke den beste dagen å ta første lang kjøretur med skuteren, det var kaldt og snødde, men jeg liker litt kulde og har brukt stolen hele vinteren, så det gikk greit.
den største gleden var nok å suse forbi alle bilene som sto i kø ved ryen krysset (som er en rundkjøring) stolen min går ikke fortere enn 10 km i timen, så der gikk det veldig sakte.
jeg kom frem til legetimen i god tid og var forfriskende kald, selv om det var litt smerter i fingertuppene mine. Legetimen gikk forresten bra, det ble tatt masse prøver og jeg hører fra dem om de finner noe galt.
planen hele den siste uka var å ta siste innkjøp av varer til desucon prosjektene mine når jeg først var der nede, men til min store skuffelse og frustrasjon hadde ingen butikker åpnet når jeg var ferdig med legetimen så jeg tok en tur opp på jobben til mamma og tok en pause der mens jeg lot butikkene åpne. Det burde ikke være lov å sette opp så tidlige lege timer ?

Men jeg kom meg tilslutt på panduro og fikk kjøpt nesten alle trådene jeg trengte, de var tomme for kobber tråden min, men det haster heldig vis ikke. Fikk kjøpt noen fjær til et annet prosjekt da. Jeg vet ikke om det sier mest om min stahet eller min redsel for t-banen, men jeg valgte å kjøre opp igjen i stedet for å ta t-banen med rullestolen. Ja det var kaldt og jeg tok en rask vurdering når jeg var på ryen på om jeg skulle gi meg, men nå var jeg blitt vant til kulden og syntes den var god. Kjørte resten av veien hjem og hoppet rett i seng når jeg kom inn, jeg var en ispinne og det føltes som om jeg hadde en maske på meg i ansiktet, men jeg sov som en stein.

Viktig å påpeke at selv om det var kaldt, så frøys jeg ikke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg