Aggressive mennesker

Vanligvis klager jeg over hensynsløse mennesker. Hvordan de fleste lever i sin egen verden og ikke orker å løfte opp hodet å se at de løper ned en i krykker eller at de sperrer veien for andre. Somregel pleier vi å bortforklare dette med at folk er stresset og ikke ser skadene de legger igjen bak seg.

i dag har jeg lært at dette ikke nødvendigvis er tilfelle. Jeg har sett slik oppførsel før, på loppemarked gjelder ingen regler om høflighet eller fornuft, her er det førstemann til mølla og jeg vil påstå at det er farlig å dra på loppemarked i rullestol. På senteret i dag pustet jeg derimot lettet ut når jeg endelig kunne sette meg i rullestolen igjen. Menneskene var like skumle, men de kunne ikke slå meg ned i bakken.

jeg prøver virkelig å ikke kjøre på folk, og jeg har ikke truffet noen i dag, men det har vært ekstremt krevende. Folk kaster seg foran stolen så jeg må bråbremse fordi de ikke vil vente det ene sekundet det tar for meg å passere dem og foreldre sender små barn sikk sakk i mellom seg og foran stolen min. på den siste ville jeg nesten stoppe og si dere har to barn og diskuterer dem med 10 meters mellomrom, barna vet ikke hvor de skal gå, hva med å stelle dere vedsiden av hverandre og prate stille mens dere passer på hvor barna går så de ikke blir kjørt eller tråkket ned. For som jeg påpekte på starten var faren for å bli tråkket ned på senteret i dag stor. Det var folk som så meg i øynene og bestemte seg for å sette opp farten for å komme inn mot hylla før meg, om de sparket vekk stokken jeg støttet meg til var ikke så farlig. Man må heller aldri ta en stor sving rundt hjørnet for å ikke kollidere med de som kommer på langs av hylla, det krever jo to skritt til. Jeg var virkelig nervøs og nesten i bakken flere ganger, men kunne puste rolig ut da jeg kom til kassen og hun før meg lot sin 2 år gamle unge løfte opp ting fra kurven, ungen var så søt og jeg var glad jeg valgte denne køen. Litt tregere, men mye kosligere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg