skitt butikk

Hvorfor så sterkt uttrykk, de heter skitt fiske, jeg måtte bare.

Men jeg er veldig skuffet over dem, det kan hende de har verdens beste nettbutikk men når noen velger å slutte å svare på mail istedenfor å løse problemer tviler jeg sterkt på det. Kanskje de hadde vært mer hjelpsomme om jeg hadde kjøpt noe og ikke vunnet noe, men hvordan en butikk gjennomfører en konkurranse har mye å si på troverdigheten deres.

Jeg snakker selvfølgelig om julekalendere deres, hvor jeg vant ikke bare en gang, men hele 3 ganger, og ingen av premiene har dukket opp hos meg. Når jeg skrev inn første gangen fikk jeg beskjeden om at det ikke skulle være slik og at ting skulle ordnes opp i, men etter som ukene gikk og jeg ikke fikk tilbakemelding eller premie i posten henvendte jeg meg igjen. Nå svarer de bare ikke.

 

Jeg kan tro på at en pakke forsvinner i posten, men 3? og forresten, hadde de sendt den første premien hadde de sendt den som en pakke og da hadde den kunne blitt sporet opp. Jeg skal ikke gi meg og jeg åpner postkassen optimistisk hver dag og håper på en hentelapp. Jeg tror aldri jeg får disse premiene, men jeg håper på å bli positivt overasket.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg