produktiv irritasjaon

Dataproblemer er noe jeg takler veldig dårlig, det har ikke så mye å si hvor stort eller lite problemet er. Nå har jeg datamaskinen på reparasjon og krangler om hvem som skal ta den økonomiske byrden av reparasjonen. Eller krangler er å ta litt hardt i, jeg har sagt hva jeg mener og ikke hørt noe mer fra dem. For å hindre fullstendig sammenbrudd kjøpte jeg meg denne herlige hybrid maskinen jeg sitter ved nå. Den sliter litt med nettverkskortet, må kjøre feil søk og gjenopprette det 3-4 ganger om dagen, men ellers fungerer alt greit. Vel helt til midt på dagen i dag. Plutselig startet maskinen min å oppføre seg rart og jeg var igjennom mange muligheter mens en prøvde å bestille 10 tilfeldige varer på en nettbutikk. Jeg slo av maskinen og restartet den uten nett, men problemet var der fortsatt, det var som om noe satt med en trådløs mus og lekte vilt på maskinen min, jeg har ikke trådløs mus selv, men slo av Bluetooth for sikkerhetsskyld. Men nå var touch funksjonen på skjermen sluttet å virke også og jeg innså at her var det bare å rive ut data musa, slå av maskinen og vente noen sekunder før jeg slo den på igjen, nå virket den endelig som normalt. Det var selve data musa som hadde sluttet å fungere som det skulle og tung om hjerte koblet jeg fra sims 3 musa mi.

Dette var selvfølgelig ikke krise siden denne maskinen er en kombinasjon av laptop og pad, jeg kan både styre den med fingrene på skjermen og med klassisk laptop mus, men det blir litt komplisert å spille enkelte spill. Men heller ikke dette skulle være noe problem da jeg burde ha leiligheten og kjelleren fylt opp med data muser og tastaturer som følger med maskinene når jeg kjøper dem. ( ja jeg har kjøpt veldig mange maskiner). Etter mye styr befant jeg meg i den største kjellerboden med en liten lommelykt, det er viktig å aldri huske alt på første tur så du må gå noen ganger ekstra. Jeg hadde fått testet min frykt for å putte hendene ned i store mørke kasser fylt med ukjente ting, det gikk greit selv om både tanken på mus og edderkopper dukket opp i hodet første gangen jeg stakk hendene ned i en boks. Men selv om jeg kom frem til at om det var noe der var nok det mer redd enn meg og at denne sjansen var liten, var det umulig å finne noe blant alle kablene uten lys, så jeg gikk å hentet lommelykten. Men lommelykten gjorde ikke ting særlig bedre da jeg måtte krype i mellom to bokhyller som er plassert mitt i veien. Jeg var så irritert på disse hyllene og så frustrert over at vi aldri har blitt kvitt dem at jeg bare ville slå vilt på dem. Om hyllene først måtte stå i denne boden i evig tid, hvorfor måtte de stå foran de innebygde med tingene i? hvorfor hadde de ikke blitt plassert mot veggen på motsatt side. Dette var en genial ide jeg burde ha kommet på for lenge siden, men tror ikke det har vært mulig siden det var for mye ved i veien, men med bare en ved sekk igjen bestemte jeg meg for å snu hyllene og sette dem inn mot motsatt vegg, jeg ville få mye bedre plass i boden om jeg kunne bruke dem fornuftig.

Nå var det slik at det fantes en grunn til at de bare var blitt lempet inn i boden, de veier utrolig mye. Jeg klarte ved å lirke på dem millimeter for millimeter å få snudd dem og satt dem på plass. Jeg hadde måtte tømme dem for det de hadde på seg for ellers ville jeg ikke klart å rikke dem i det hele tatt. Men etter mye om og men fikk jeg dem plassert riktig og kunne starte jakten på en data mus igjen, jeg fant ingen. Jeg hadde halvveis inn i arbeidet kommet frem til at det ville være mer naturlig om de jeg har til overs ligger i leiligheten, men da var jeg så godt i gang. Jeg fant en liten trådløs i stua, men denne var så stygg og møkkete at jeg nesten ikke klarte å ta på den (det hadde vokst frem noe grønt på sidene av den) jeg satte meg ned en stund og hvilte før jeg kjørte til senteret og kjøpte meg en mini mus til 99 kr. Jeg har så små hender at mini mus passer meg bra.

 

Men det er ingen tvil om at en oppbyggende frustrasjon har gitt meg dobbelt så stor kjellerbod plass, bedre system på kjellerboden og sin sykt vondt i ryggen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg