en tung og slitsom dag

i dag  var jeg på lefdal og leverte inn datamaskinen min, det var trist. det hadde sikkert følt bedre og jeg hadde tro på at den kommer til å bli tatt godt vare på og komme tilbake fikset. desverre kunne de ikke garantere at de på verkstedet ville se på den engang, nåde den som prøver å velikeholde maskinen sin selv ved å fjerne støv. jeg er litt usikker på hvor lovlig den regelen er.
men jeg fikk levert den inn og slappet av med en vill handletur på skeidar etterpå. ikke helt min favoritt butikk, men hadde et gavekort på 500 kroner jeg har vunnet og måtte bruke det opp før det gikk ut. kjøpte gaver for nesten alle pengene, morro at butikken hadde salg akkurat nå.

jeg tok også en rask tur innom meny før jeg reiste hjem igjen, jeg har hvert litt usikker på hvor jeg skal begynne på ting så jeg endte opp med å sitte å tegne på den nye maskinen min. etterhvert gikk jeg over til å male grunnfargen på de nye prosjektene mine. mamma hadde vist prøvd å få tak i meg, men ikke kommet igjennom på telefonen, det var pizza hos henne. jeg ble ikke der oppe så lenge siden jeg var sliten og når jeg kom ned igjen ble det instalasjon av spill og videre maling, nå har jeg nesten gått tom for hvitmaling.

jeg har fått ned to av sims 3 spillene og skal fortsette med dette prosjektet i morgen, nå er det leggetid.

unskylder for skrive feil, dette vil bedre seg så fort jeg får opp et ordentlig skriveprogram på laptopen. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg