familie dag

Som vanlig våknet jeg til slutt, de fleste hadde vel allerede kommet godt i gang med dagen sin, men jeg lå i senga med en hodepine fra helvete. Jeg viste at barna skulle være hos tanta og kusina mi i dag så planen var å være sammen med dem, men jeg var ganske overlykkelig over å få beskjeden om at de satt og jobbet med lekser og spilte fotballkamp og jeg kunne ta det med ro.
Jeg rakk å sjekke mail, spille litt, spise og ta en paracett før de skulle bort på senteret å handle, jeg pakket med meg alt jeg kunne finne på å trenge i løpet av dagen + litt godteri og hang meg på. Jeg fikk satt fra meg sekken med tingene hos tanta mi før vi dro på senteret, jeg hadde ikke lyst å ta den med meg. Senere sa jeg det var gissel for å sørge for at varene kom trygt hjem, siden jeg tok alle varene de handlet på rullestolen min så de slapp å bære, men dette var selvfølgelig spøk.
Jeg har litt lyst til å si at vi startet med middagen, men jeg gjorde ikke så mye annet enn å sitte der og la ipaden være tilgjengelig hver gang de måtte sjekke oppskriften. Kusina mi på 12 kvernet krydder i morter og kusine 26 og tante sto for resten av arbeidet. Hodepinen var fortsatt ille, men resten av kroppen fungerte greit, tok en paracett til. Middagen var god, japansk versjon av indisk mat.

Etter maten skulle kusine 12 på klassefest og jeg la meg til å hvile i sofaen. Fetter på 10 fikk fritt låne ipader å spille på og jeg lå stille å hørte på at kusine 26 lagde saus til kaken hun hadde tatt med seg. Jeg lå nok å hvilte ganske lenge og etter at de andre hadde spilt to runder med gris, sto jeg opp å ble med. Hodepinen var endelig borte og selv om jeg kunne merke at den lå gjemt bak der innimellom, var det en lettelse. Mamma kom og vi så på mesternes mester før det var på tide å hente kusine 12 på klassefesten. Tante og kusine dro først og jeg og fetter etter, men fetteren min ble uvel på veien og fikk prøve å stå på skuteren min for første gang, vi tok en liten ekstra kjøre runde i snøværet siden dette var første gang han satt på med meg.

 

Vel tilbake i varmen ble det granat eple kake ( krydder kake med granateple i) med granateple saus før vi alle trakk oss tilbake til våre egne leiligheter. Sosial i 8 timer i strekk, egentlig ganske overasket at jeg ikke er helt utslått. Har hatt det koselig da.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg