bytur og dream theater billetter

 Jeg har planlagt en tur ned til byen i lengre tid nå, har trengt noen småting jeg ikke får tak i her oppe, men egentlig ikke følt for å ta turen. Da jeg for noen dager siden fikk mail om at dream theater billettene jeg vant ikke ville rekke frem i posten, og at jeg måtte hente dem selv på konsert dagen, ble avgjørelsen av dag ganske lett.
Jeg startet turen på kontoret til mamma fordi hun hadde gjester fra da jeg var liten. Jeg kom ned ca 30 minutter før billettkontoret åpnet så jeg ble sittende å skravle litt før mamma ringte etter storebroren min og jeg gikk for å hente billettene. Selv om jeg deltok i konkurransen fordi dette var en av de få bandene jeg kunne ha tenkt meg å gå på konserten til, er det bare å innrømme at jeg er for dårlig og derfor fikk storebror dem.

Det var heldigvis ikke kø og jeg fikk fort tak i billettene, så var det opp til mamma igjen og vente på storebror og kameraten hans. De var veldig glade for billettene.

 

Mamma ble med meg hjem, altså hun satt på i drosjen, hun bor jo rett ved meg. På veien bort til drosjen var jeg innom lush, som var butikken jeg måtte innom.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg