den gullmedaljen

Nyhetene er full av ski heltene våre som ikke klarer å få gull, ja den er så full av klager, forklaringer og intervjuer at jeg nesten ikke fikk med meg dagens gull. For det at vi hadde vunnet et gull blir gjemt bort nederst på siden i et hjørne, det er ikke så viktig.

Egentlig synes jeg det er fint at vi ikke tar alle gullmedaljene, det er fint for sporten og det er fint for oss for da setter man mer pris på de vi får (skulle man tro). Selvfølgelig er det tungt for utøverne som ikke får den edle medaljen, men jeg tror ikke hysteriet her hjemme gjør ting lettere for dem.
Kjetil Jansrud kjørte i dag inn til gull i super g og dette fortjener mye mer oppmerksomhet enn det at andre utøvere feiler. Jeg satt å så på medalje seremonien på tv 2 zebra og irriterte meg grenseløst over hockey mannen som ikke klarte å bli ferdig med å skravle så vi kunne få se seremonien. Det var herlig å se på og det dukket opp en liten tåre når jeg hørte nasjonal sangen, det pleier ikke det, men denne medaljen føltes spesiell. Den var ikke forventet, rett og slett så uforventet at tv 2 måtte bryte i programmet sitt for å vise at han fikk den, mens det er lagt opp til medalje seremoni senere på kvelden, men uten nordmenn på palen.

Det sto også lite om ulykkene som hadde skjedd i nettavisene, bare masse langrenn og skismøring. Egentlig skulle man nesten tro at det ikke skjedde noe annet i verden enn at Norge hadde dårlig glid under stafetten. Men før vi klager for mye, la oss se på tallene, for hva klager vi egentlig så mye om?

3. plass på lista over medaljer land har tatt, med 14 medaljer. 5 gull, 3 sølv og 6 bronse. ja vi burde opprette nasjonal sørgedag!!

#OL #GULL 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg