liten pakke i posten

Jeg må innrømme at jeg var sjokkert når jeg så denne pakken i postkassen i dag. Ikke det at pakken hadde kommet, men at det sto deklarert som glass og bare en ting. Det første jeg gjorde når jeg hadde åpne pakken var å se etter noe som kunne ligne på stempel på anhengene og ja det sto stemplet som sølv. Tror ikke dette ville ha hvert et problem hos tollen uansett siden jeg holdt kjøpet under tollgrensen, men det fikk meg til å ikke legge merke til des største feilen. Det var ikke riktig ting i pakken.

Det var først når jeg skulle skrive priser på mine smykker og jeg prøvde å forstå sendelappen at jeg forsto at ingenting stemte. Jeg hadde fått 6 små anheng i stedet for 5. dette fikk meg til å gå igjennom lister, kvitteringer og bestilling flere ganger, men samme hvor mye jeg snudde på det hadde jeg seks anheng og ikke 5. fortsatt litt treg tok det meg enda lengre tid å se at vedlegget absolutt ikke stemte med innholdet. Det sto fire ting og at det skulle være 5. dette inn så jeg da jeg skulle se hva slags stein det var i de oval kuttede steinene. De sto ikke på lista mi, men det sto en av dem i bestillingen, dette var også det dyreste anhenget og det hadde jeg fått dobbelt av. 

Jeg kunne ikke huske å ha sett ametyst hjertet mitt, men så det var sendt med et aquamarine hjerte i stedet. Konklusjonen min ble da at de hadde fått for mange bestillinger på ametyst hjertet og siden de ikke kunne levere det erstattet det med lignende ting som jeg hadde bestilt, for å være på den sikre siden sørget de for at jeg fikk varer for mer en jeg hadde betalt. Jeg har virkelig sittet og regnet på det og uten aquamarine hjertet jeg ikke vet hvor mye ville ha kostet gikk jeg egentlig i pluss. Siden jeg hadde laget smykker med deler av bestillingen før jeg oppdaget feilen og at jeg gikk i pluss har jeg bestemt meg for å ikke klage.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg