OL tanker (ute til lunch)

Jeg sitter her å nynner på en gammel melodi, men spillkonsoll i hånden og tv,n med høy lyd. Jentene de skyter for gull og går på ski, mens jeg sitter stille med meninger å si. Det er kjærlighet for alle, ja da. Kjærlighet for alle, kjærlighet for alle.

Nå har jeg fått med meg noen regler og er sjokkert over hva som har blir sagt og jeg lurer veldig på hva de kan ha ment. Som OL deltager står du ganske svak om noen tar et bilde eller buksa er for sterk. Curling bukser, ja da, curling bukser,ja, eller ingen bukser.

Jeg måtte finne meg en måte å få frustrasjonen ut, men å debattere på nett er kanskje ikke lurt. For det meste som blir sagt der er bare tull. Skrevet av sinte mennesker som ikke har fornuft. Kommentarfelt, jada, kommentarfelt, kommentarfelt.

Så husket jeg melodien som inn i hodet var, og grunnen til at den kom frem er ganske klar. Men Foruten poenget sangen minner om, har vi IOC sine tanker om et sørgebånd. Upassende, jada, u-u-u-u-passende, upassende.

Dette er ikke promotion, dette er ikke reklame jeg synger om ting som er rundt meg og hendelsene må man da ha med. Og siden OL sitt budskap om glede alltid må gå først, er det kanskje siste gang du leser teksten nå.

Du må huske at regler er der for en grunn og å se etter en helhet i en sak er bare tull. Hver et menneske skal kunne kontrollere alt på nett, klarer du det ikke kan du bli straffet hard. Reklameregler, jada, reklameregler,Reklameregler.

Det er monopol på OL og du må forstå at å tjene penger på sport er kun for få. Enten kjenner du de riktige eller kan kjøpe deg inn, dette er ikke en arena hvor de små kan slippe inn. Ikke hos OL nei, nei det gjør de ikke hos OL, ikke hos OL. Jada, Ikke hos OL.

Med regulerte klær og gamle stive menn, skal OL nok en gang inn i alle hjem. Vi skal håpe og heie våre helter frem, mens store kompanier drar penger hjem. Vi snakker Panasonic, vi snakker visa, og coca cola.

Dette er ikke promotion, dette er ikke reklame, jeg skriver om ting som er rundt meg og noen bilder må jeg da få ha med. Allikevel tror jeg ikke IOC vil ønske dette lest, for alt blir kalt reklame om det ikke er redaksjonelt.

Vi blir hekta på å vinne og når noe går oss mot ,blir vi ganske sinte og klager veldig fort. vi er som de andre landene som er med, vi vil ha våre helter først og gjør det meste for det. Men ingen juksing, neida ingen juksing, ingen juksing.

HOPPENDE GLAD: Maiken Caspersen Falla på podiet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet

Det å dope seg i skisport når du er fra vårt land, eller dytte en deltager for å komme fram, blir sett på som landsvik av alle oss, som forran tv`n følger spent med. Så ikke svikt oss, ikke svikt oss, nei ikke svikt oss.

Det finnes flere tanker og meninger å si, men melodien på sangen er snart forbi. Men jeg ærlig og sier det som det er ,om du ringer meg sier svareren min at jeg ser på OL, ser på OL, jada ,ser på OL

( vet min tekst ikke passer 100% inn, sorry)

 

#OL #utetil lunch

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg