OL fred

Nå har jeg akkurat sett på fallsprint og kan feire at Norge fikk to gull og en sølv. Men for meg skjedde det største OL mirakelet i stua. Luna har sittet og fulgt med på hele sprinten sammen med meg, plutselig kommer Sirius opp også. Han ser på luna og ser på meg og når jeg rydder plass til han på fanget mitt legger han seg ned å ser finalen sammen med oss. Det er bare 5 cm i mellom dem og de er helt rolige begge to.

Nå er kattene mine venner men Sirius liker ikke at luna er der når han koser med meg, når han koser med luna vill han legge potene rundt henne og da blir luna redd og gjemmer seg. Luna oppsøker Sirius ofte for to eller tre slikk før hun stikker unna og gjemmer seg. Vanligvis holder den ene seg litt unna når jeg koser med den andre fordi de begge vet at om de starter å krangle om oppmerksomheten min, sender jeg dem begge bort ( da er det bedre å vente på tur)

Blir vist mye tv titting på meg i dag, siden jeg skal ha med meg skiskytingen og hopprennet også. Hopprennet er viktigst, første kvinnelige hopprenn i OL.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg