verden har blitt mørkere

Jeg har lagt merke til det de siste dagene, men det var først når jeg sto å vasket fontenen til kattene at jeg forsto hvor ille det var. Det startet i går, jeg gikk rundt kanten til soverommet og det overasket meg hvor mørkt alt var, jeg løftet blikket og kunne konstantere at lyset sto på. Det er lite lys i denne delen av leiligheten så jeg tenkte det var lysrøret i akvariet som holdt på å gå og derfor hadde mistet mye av kraften sin. Tenkte egentlig ikke så mye mer over det.

I dag gikk jeg inn på badet og tenkte stille for meg selv, så lite lys. Jeg kom ut i gangen og måtte sjekke alle pærene for å se hvilken som hadde gått, ingen. Jeg lo stille for meg selv mens jeg tenkte at verden ble mørkere for meg, jeg tok ikke tanken alvorlig.

Men når jeg sto å vasket pumpa til katte fontenen begynte jeg å lete etter mere lys igjen. Jeg var overasket da jeg så den sterke lampa over vasken var på og at jeg nesten ikke registrerte lyset. Det var ikke det at det var mørkt, det var bare ikke ordentlig lys, som om noen hadde lagt et gjennomsiktig mørkt filter over øynene mine.

Jeg får samme følelse hver gang jeg går inn på et rom, men jeg tenker ikke lenge over det så lenge jeg ikke prøver å konsentrere blikket mitt på noe. Jeg ser jo alt der inne, det er bare den følelsen av at lyset forsvinner. Litt skummelt for en som er så mørkeredd som meg…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg