gratulerer med dagen simmere

en dag å markere i kalenderen sin, sims sin bursdag. i dag er det 14 år siden spillet kom og forandret hvordan mange så på dataspill. the sims fikk flere priser og ble blant annet kåret til årets spill i 2000. på bare 3 dager ble det solgt hele 16.000 spill og populariteten forsvant ikke med det første.
når den første tilleggspakken kom, var det flere klesbutikker som delte ut første spillet til alle som handlet over 100 kroner. selv om spill serien sikkert fikk mange nye tilhengere grunnet dette, oversvømte det markedet og disse billig versjonene av spillet er nesten å se på hvert eneste loppemarked ( de versjonene som ble gitt bort i butikken hadde cover på størrelse med en cd og ingen annen informasjon med enn en installasjon kode, så det er lett å se forskjell på gavene og de som ble kjøpt ordentlig. 

selv om maxis jobbet med nye utvidelses pakker, ble det tidlig satt i gang et sims 2 prosjekt, men det skulle komme 7 utvidelses pakker før vi fikk det nye spillet. spillet hadde 7 års aldersgrense frem til on holiday kom ut, da ble den økt til 12 år.

 

det har kommet mange versjoner av the sims og alle sitter vel med sin favoritt enten det er på pad, konsoll eller data. for oss som elsker serien vil dette antageligvis bli et stort år med utgivelsen av sims 4 ( men jeg hadde hvert villig til å vente noen måneder på spillet om de ønsket å gi den ut 04.02.15)

 

sim on, and play with life

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg