på handletur

i går tok jeg sjansen og dro på handletur i byen, jeg ønsket å få med meg litt av salget før alt var over.

hovedmålet mitt var perlehuset, en utfordring langt større en jeg vanligvis ville ha tatt på meg, rett og slett fordi det er så langt å gå. på Torsdag ble jeg spurt hvor langt jeg klarte å gå og jeg sa frem og tilbake til senteret, om jeg ikke går på senteret. i går lærte jeg at jeg kan gå lengre, men bare om jeg orker smertene og krampene. jeg kom helt til universitetsplassen før krampene startet og gåturen opp til slottet var et evig langt mareritt. underholdt meg med musikken på øret og sorte biler som skulle opp å besøke kongen.

hadde det ikke hvert for en stol plassert inne på perle rommet, ville byturen min har endt her. Heldigvis var det en stol der og jeg satt nesten en time og plukket ut perler jeg ville kjøpte. Gåturen tilbake ned slottsplassen var enklere, selv om jeg kanskje hadde mere smerter.

Jeg tok en stopp hos søstrene grene og kjøpte tre skrin jeg kan male og dekorere. På panduro kjøpte jeg to fat og resten av hjertene etter jul. De var på halv pris og jeg solgte godt av dem, så syntes det var verdt det. Kjøpte også med to poser med grønne perler til 10 kr stykket, men salget på panduro var virkelig ikke noe å skryte av.

 Jeg tok en rask tur innom TGR men nå var jeg fullstendig utslitt, ville egentlig bare gå, men så så jeg glasskrukkene som var gjemt innerst i et hjørne og jeg viste jeg måtte ta dem med. Sist gang de hadde dem kjøpte jeg bare inn noen og tenkte de kom til å ha dem, jeg har lært.

Bestemte meg for å ta middagen på peppes pizza og jeg ble sjokert når jeg kom inn. Heldigvis hadde jeg sett at det var forandringer der inne når jeg gikk på utsiden, så jeg gikk ikke i anfall av sjokket. De har fjernet alt det koselige med peppes og gjort det om til et fastfood sted med røde glatte overflater. Men salaten min var den samme gode.

Jeg måtte gi opp håpet om å klare lush og outland, de får jeg ta en annen dag. Nå var det rett hjem og legge seg. 

    1. Høres ut som en fin tur i byen, smerter til tross! Perlehuset, Søstrene Grene, Panduro og TGR er supre butikker, synes jeg! 😀 Har bare vært på TGR en gang, en liten snartur før jul, og jeg håper jeg snart får muligheten til å ta turen igjen. 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg