merkelig sims 3 melding

Jeg har opplevd mye rart med sims spillene mine, jeg skal ærlig innrømme det. Men når denne meldingen dukket opp på skjermen min i natt, trodde jeg det var en spøk. Om ikke en spøk, noe de sender ut til alle, eller er en belønning for noe jeg ikke aner at jeg har gjort.

Det er ikke det at jeg mener jeg ikke fortjener den, jeg kjører en gratis hjelpeside til sims 3 på bloggen min. Den er nok ikke like god som å kontakte ea games selv, men ea har vel en tedens til å henvise til alle forumene man fort kan drukne i. Men samme hvor mange jeg hjelper, så kan da ikke sims 3 spillet mitt vite om det?

Uansett en morsom overraskelse, og de tok ikke feil. Jeg er kanskje ikke verdens flinkeste, men jeg elsker spillet og har snubbet over en del feil i løpet av årene.

5 kommentarer
  1. Det her er faktisk ikke så uvanlig… har fått meldingen mange ganger, og du får den når du får livstidspoeng ved og klikke på ting i den startskjermen som kommer etter du har valgt hvilken familie du vil spille med 😉

  2. Her kommer et spm. utenom temaet..beklager! Men jeg avinstallerte alle spillene mine for så å installere dem igjen, siden det kom en del bugs i spillet. Nå kan jeg ikke starte spillene engang. Det kommer opp en melding “Viktig beskjed! Registreringslisensen til spillet er nådd. Kontakt EA help og support.” 🙁 Har snakket med EA, men de klarer heller ikke å hjelpe meg, uansett hva de gjør! 🙁 Dette er så frustrerende, og jeg kan ikke spille sims 🙁 Har installert på nytt flere ganger… 🙁 Er det noen flere som har opplevd dette? Det var etter jeg installerte Øyparadis at dette skjedde, men EA mente at det ikke hadde noe med det nye spillet å gjøre.. Og jeg fikk et nytt spill av dem. Og ingen av de andre spillene fungerer… help :'(

  3. Kaja: sims 3? meldingen er grei nok. registrerings koden på en av spillene er brukt så mange ganger at den har blitt ugyldig. jeg viste ikke at sims 3 hadde slik grense, men om noen har lagt den ut kan det jo være 1000 som har brukt den (behøver ikke være du som har lagt den ut, men noen som har gjettet seg til eller brukt en generator for å få koden)

   jeg anbefaler deg å avistalere spillene dine og installere dem igjen i riktig rekkefølge. hver gang du har installert et spill se om det fungerer. på denne måten ser du hvilken kode/ spill som er problemet.

   enten skriv inn til dem om hvilket spill/ kode og få ny ellers kan du få en kode av meg på mail.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg