nytt mobil deksel fra frydaze

Reklame | Trybe

Når jeg fikk melding fra liknshare om at jeg hadde blitt trukket ut til å få lage et gratis mobil deksel, var jeg først ganske skeptisk til å delta. Ikke fordi jeg tvilte på tjenesten eller leverandøren, men fordi jeg var veldig glad i det dekselet jeg hadde, offisielt the sims 3 deksel.
Men jeg tenkte at jeg kunne lage et tim mamma og på den måten fikk en fin gave, erfaring med tjenesten og muligheten til å observere produktet. Men mens jeg satt der å lekte med designene inn så jeg at jeg ikke hadde laget et til mamma, men et til meg, et som jeg vil elske mer enn the sims 3 coveret. Jeg valgte å lage bakgrunnen lilla fordi jeg savnet den fargen på telefonen og sendte bestillingen avgårde, i dag fikk jeg resultatet og alle forsto hvorfor jeg bare måtte ha det.

De sier at det bare tar noen minutter å lage designet, men jeg ville ikke ha stolt på det. Selvfølgelig kan du klare å klikke frem et design på noen få minutter, men når du først setter deg ned vil du at alt skal være riktig, og med mulighetene og all informasjonen som følger med tar det lengre tid. Det sto masse fakta om kvalitet, type og fargeinnstillinger om man ville ha med bilde, men jeg ignorerte alt og regnet med at ting var i orden, jeg ble fornøyd med resultatet.
Jeg var forberedt på å vente veldig lenge på dekselet siden de sa det ville ta ca 20 dager å få det levert, ikke viste jeg at de da medregnet alle helligdagene i jula, trodde den kom mot midten eller slutten av januar.

Dekselet sitter godt på og bildet er selvfølgelig av kattene mine, legger med originalbildet under.

Lyst å prøve ut produkter og dele din erfaring om dem? Meld deg inn i liknshare

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg