En verden full av forbud

jeg føler meg litt kvalm, og veldig sjokkert, jeg viste vi hadde mange forbud i verden, men hvor går grensa. I går var det komisk, jeg bare lo oppgitt og nesten litt trist da jeg leste om eu sin begrensing av kanel bruk grunnet et stoff som er i kanelen. Eu vil kanelbolle til livs, og vi i Norge har ikke så mye vi skulle ha sagt, disse syke reglene blir tredd over hodet på oss enten vi liker det eller ikke. Jeg har alltid trodd de var ekstreme i USA grunnet alle varslene sine, hvem trenger å lese en advarsel om at man ikke putter en katt i mikrobølgeovnen? Og deres forbud mot kinderegg sjokkerer meg enda, men kanel begrensningene vil nok toppe dette i mine øyne, jeg liker kanel og mener det er kjempe bra for kroppen.

Men det var når jeg leste i avisen i dag om advarselen om deodoranter og forsøket på å få igjennom et forbud igjennom eu at jeg virkelig ble skremt. Greit nok så er det en av tingene antipersperant inneholder som er det farlige, men et forbud?

 

Skal vi ende opp med å leve i en verden hvor alt det er lov å spise og bruke står på et a4 verk, og det står ikke der fordi det er sunt, men fordi de som fremstiller stoffene er så mektige at politikerne ikke tørr å si nei? Og hva med vår egen rett til å bestemme selv? Om jeg vil ha en kanelbolle er vel det mitt valg og ikke eu sitt? Kanskje på tide å lære folk mer om hva som er i produkter og hvordan det påvirker oss og slutte med disse forbudene, snart er det vel bare lov å drikke alkohol eller brus ? spise sukker og røyke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg