roen senker seg

I dag har jeg sovet lenge, ja nesten like lenge som jeg trengte. Jeg våknet av en sms og bestemte meg for å stå opp så jeg kan sove i natt, men det er fullt mulig at jeg hadde sovet rundt, vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg våken.
I tillegg til å hvile har jeg startet kvelden med å lese aviser, ikke bare de viktige store sakene, men satt meg ned å les alt fra artister til krig. Noen ganger har tanken om at nei nå må jeg sette i gang hoppet opp i hodet mitt, men jeg tar fort til vettet og minner meg på, sette i gang med hva?

Det er vel egentlig bare tre ting jeg skal gjøre i dag, kjøre en klesvask, trekke noen kalender vinnere og se igjennom vinnerlister for å sikre meg om at jeg ikke har mistet noen premier. Lett å miste kontrollen når man er med på så mange, og alle sender deg ikke mail om du vinner.

Jeg har hatt en kjempe fin førjul tid, jeg er virkelig glad i å ta disse kalenderne og føler det gir meg noe ekstra å kunne skrive ned spørsmål og svar. Har jeg først skrevet dem ned er det ingen poeng å ikke dele dem. Jeg har vunnet 6 premier. En gavekort fra spice, en sjø fiskestang, førstehjelpspake, lydbok, gavekort på skittfiske og kransekake. En leser var til og med så snill at han ga meg sin tusenfryd billett som takk for hjelpen. Jeg vet at alle kalenderne ikke er ferdig trukket og selv om det ville hvert moro å vinne en hovedpremie må jeg innrømme at sjansen er liten og jeg har ikke akkurat gjort den større med å dele svar.

Kvelden vil vel hovedsaklig gå til sims 3, jeg har virkelig savnet å spille sims 3 denne måneden. Doctor who så fort jeg får tak i juleepisoden og ps3 om den dukker opp på døra mi. Men andre ord i dag skal jeg være den spill nerden jeg egentlig er.

Tusen takk for kjempe mange jule hilsninger, håper alle hadde det fint i går og at dere fortsetter å ha en fin romjul. Kalenderen min vil bli trukket i omvendt rekkefølge, starter med den 24 og jobber meg bakover.

 

God jul  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg