fugde, men ikke juletre

Jeg var veldig stresset når jeg sto opp i dag. Fire kalender lister, handletur med mamma, fugde laging og middag hos mamma. Dette hadde nok gått helt greit om det ikke hadde hvert for de fire kalender listene. Men jeg fikk ro over meg når jeg fant ut at de hadde dratt på handletur uten meg og at jeg kunne ta ting i mitt tempo frem til klokken 17.00

innen 17.00 var jeg nesten ferdig med alle kalenderlistene og hadde fått skjært ut fugde bitene. Den ble god, men kanskje litt i det søteste laget, hørte fetteren min likte dem veldig godt, smaksprøver har hvert på vandring i dag.

Juletre historien er typisk oss, vi skulle på oasen for å kjøpe tre på rot. Kjeglegran. Vi kjørte bort tanta mi og da mamma ble frustrert over trange veier og ventetid sa jeg at vi hadde veldig god til, så tittet jeg på klokka og sa, eller veldig dårlig tid, det kommer helt an på når butikken stenger. Mamma hørte meg ikke og når jeg tok opp stengetid litt senere på turen var hun sjokkert, det hadde ikke falt henne inn at oasen ville stenge. Vi blir litt døgnvill i alt dette mørket.

I det vi kjørte inn mot parkeringsplassen klikket klokken i bilen over på 18.00 og på skiltet sto det stort og fint at det stengte 18.00. vi kjørte helt opp til døra for å se om det sto noen skilt om at de var lengre oppe grunnet jula, men så ingenting. Døra var oppe, men jeg regnet med at dette var for å slippe folk som var inne, ut. Jeg liker ikke ubehagelige situasjoner så vi valgte å ikke gå inn. Jeg ba mamma kjøre litt siden jeg har hatt så mye små anfall i det siste og kjøringen roer meg ned, så kom jeg på at det er en stor blomsterbutikk på alna senteret. Selvfølgelig var det stor sjanse for at det stengte 18.00 der også, men vi måtte prøve. Det var noe på radioen og mamma sier til seg selv, ja klokka går 6 minutter for fort. Jeg stirrer på henne og sier ? du tuller, men nei da. – da hadde vi rukket oasen med flere minutter. Mamma er oppgitt og sliten og kommer nok ikke til å glemme det med det første, hun trodde jeg viste at klokken på bilen hennes gikk for fort.

Det var stengt på alna senteret også og vi dro å handlet inn litt mat og dro hjem. Mamma satte meg av her for at jeg skulle kunne kjøre stolen opp til henne, da kan jeg bruke den på vei hjem også. Hun skulle koke poteter så jeg hadde litt tid og fikk tatt to kalender oppgaver før jeg måtte ut igjen. Mens jeg var hjemme mailet jeg kalender malene til meg selv slik at jeg kunne plukke dem opp hos mamma.

Hos mamma måtte jeg selvfølgelig installere skriveprogram først, og så spise middag. Jeg hadde bare 5 kalendere igjen da kusinen min kom opp og ville ha hjelp til ps3, så jeg gikk ned dit. Men jeg fikk da kalenderne ferdig til slutt og mailet svarene til meg selv, slik at jeg kunne plukke dem opp når jeg kom hjem og slå den siste lista sammen og legge det ut. Gikk glipp av første halvdel av filmen, men det gjorde ikke så mye, jeg liker slutten best.

Så stressende dag blir det nok ikke før lille julaften ? ååå det er om to dager, ja jeg får hvile i morgen. 

2 kommentarer

Siste innlegg