juletidar hey hey juletidar…

5 dager igjen til jul, nesten bare fire, kanskje på tide å få gjort unna noen andre oppgaver enn kalender. Men aller først må man slappe av med en god skrekkfilm, bare trist at den var elendig.Men etter ca 90 minutters ro var det opp igjen. Dagens prosjekt ? å lage melkesjokolade uten melk. Den ene kusina mi har melkeallergi og derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage en julenisse til henne siden alle vi andre «barna» får. Oppskrift er for feiginger, så jeg håper det blir noe spiselig ut av dette, idiotisk at en som ikke liker sjokolade skal prøve å smake den til.

 Det var en del jul i går også, jeg ryddet i stua og fikk satt opp julepynten, i dag fikk jeg hjelp til å vaske leiligheten så nå er det fin julestemning. Mamma hadde lyst å kjøpe vintersko til meg i julepresang så jeg dro ned til byen i går og etter bare tre butikker fant vi noen sko som satt på bena mine, jeg tror de lager sko mindre og mindre, slik som med klær.

De siste 24 timene har kattene brukt på å snuse på, leke med, rive ned og på alle måter utforske julepynten, håper den nå får stå i fred resten av jula. Lysene på spisebordet er forresten led lys, kan ikke ha levende lys i leiligheten fordi Sirius er en pyroman, dette er også hvorfor jeg bare har satt opp adventslysene og ikke tent på dem.

Om ting går som jeg ønsker og planlegger i morgen, blir det fugde. Jeg må kjøpe inn litt ting først, disse blir med melk.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg