… ta en pause

når verden går til helvete rundt deg, ta en pause.

Når jeg nærmet meg slutten på første kalender liste ville ikke datamaskinen samarbeide mer, jeg kunne vente opp til 10 sekunder på at en side skulle åpne seg og de to siste kalenderne ville ikke fungere. Vet ikke om de ikke virket fordi det var feil på dem eller maskinen min, men det er i hvert fall grunnen til at de ikke kom med.

Så fort listen var lagt ut ble maskinen slått av og jeg tok meg en tur på senteret, både jeg og maskinen trengte en pause. På senteret fikk jeg kjøpt meg en lussekatt som ikke smakte noen ting, matvarer og jeg møtte på julenissen. Han hadde med seg en alv som delte ut små poser til barna når jeg kom inn, men når jeg var på vei ut satt han helt alene og jeg gikk å spurte om å få ta et bilde.

Du vet det er jul når du ikke trenger å være redd for lavt blodsukker når du handler, pepperkaker i alle butikker og på meny delte de ut gløgg.

Nå var det å sette seg ned med neste runde kalendere og håpe både jeg og datamaskinen har tatt oss sammen.

2 kommentarer
    1. sikkert godt å få lufte seg 🙂 hater når min pc gjør seg vrang nesten lyst å hive den ut vinduet. hehe men hjelper å ta seg en tur ut 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg