Ikke helt min dag i dag

alle har slike dager, da det virker som om verden er i mot deg, eller i mitt tilfelle datamaskinen. Virker litt som om maskinen lever sitt eget liv i dag, greit å få opp de sidene man ønsker og at kalenderne ikke hopper tilbake til forrige hele tiden. Dette er nok mest fordi jeg skjelver, men maskin som lagger har også litt med saken å gjøre. 

Men maskinen sin musikknekt har ikke noe med formen min å gjøre. Jeg bestemte meg for å gå for spotify i dag, men den nekter å logge seg på, men om jeg trykker på knappen for å oppdatere er det utrolig hvor fort programmet får kontakt med nett, men ingen musikk. Så da ble det itunes og sangene fra telefonen min igjennom programmet, men i det jeg startet itunes kom det så sterke forstyrrelser inn på høyttalerne at jeg måtte rive av meg hodetelefonene. Det var ingen som ringte på mobilen min og jeg prøvde å fortsette, men forstyrrelsene ville ikke gi seg og plutselig bestemte telefonen seg for at den ikke ville være koblet til allikevel, eller kanskje, eller igjen ikke…
nå har jeg på musikk rett fra telefonen og om det kommer kalendere hvor jeg må høre på datamaskinen, får jeg ta den utfordringen da.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg