Bytur

ja jeg kom meg ned til byen til slutt, men det var en stressende start med en drosje som var 20 minutter forsinket. Det var nok mest tanken på at jeg var forsinket som stresset meg for jeg hadde gitt beskjed og både mamma og stine viste det ikke var noe jeg kunne gjøre fra eller til.

Når jeg endelig kom meg ned på panduro skulle jeg først handle inn litt redskaper til juleverksted til helga med mamma og så se på smykke utstyr, bra mamma ikke gikk alene fordi hun hadde tatt feil av fimo leire og marsipan, hadde blitt en god overraskelse for noen på søndag, men ikke for meg. Jeg var alt for stresset til å klare å kjøpe noe til meg selv så jeg og stine dro videre.

Vi var innom oslocity, yummy heaven, tgr, outland , søstrene grene og nille. Siden klokken var over 5 var det mange butikker som var stengt og vi gadd ikke å gå langt for å se hvem som var og ikke var åpne lengre i desember.

På vei til outland møtte vi en lego mann, han hadde med seg en hjelper som delte ut gratis tegneserier, ja takk sa jeg med et stort glis og fik en av alle tre. Tok ikke bilde av lego mannen da,men tok han i hånden, han var søt. Uten om å finne smykke ting var målet å finne ting jeg ønsket meg til jul, greit å ikke bare ha praktiske ting på gavelista.

Avslutta på byporten med lush, tenk at jeg glemte å be om prøver. Rask tur innom gamestop og til slutt platekompaniet hvor jeg møtte mamma igjen og vi reiste hjem sammen. Greit å ha en datter med tt kort som bor 200 m unna deg etter en lang dag på jobben.

gratis tegneserier

ting fra nille og søstrene grene

lush

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg