liten førjul feiring

Når noen skal reisebort må man ta jula tidlig, ikke hele jula selvfølgelig, men man kan ta en liten bit av den og flytte den slik at man kan oppleve den sammen med de man er glad i.
I dag brukte jeg tt kortet mitt og hentet storebroren min i sentrum og sammen kjørte vi med drosjen opp til pappa, ekstra mor og lillesøster. Vi skulle spise middag og bytte gaver, men vi var ikke forberedt på hvor fin liten julefeiring dette skulle bli.
Vi spiste middag og koste oss og så gikk storebror og ekstra mamma ut med Annie mens jeg og lillesøster satte oss på rommet og pratet. Storebror kom inn etterhvert og brukte bare noen få minutter på å finne gitaren hennes. Det viste seg at hun hadde fått ny gitar i år fordi hun følte hun hadde vokst fra den andre, og når jeg så den andre forelsket jeg meg. De hadde ikke hvert helt sikker på hva de skulle gjøre med den så de var glade for at jeg ville ha den, jeg var glad for den nye gitaren (nå har jeg to)

 vi flyttet oss inn i stua, her hadde de pyntet juletre for å få litt julestemning før de dro, vi bestemte oss fort for at ikke bare de skulle pakke opp gavene sine(de får pakke opp før fordi de ikke kan ta med seg gavene på ferieturen) men at vi også skulle åpne gavene vi fikk fra dem. Vi la gavene under juletreet, tok litt bilder, skravlet litt og så klarte ikke jeg å vente lengre, jeg gleder meg alltid til å gi gavene til lillesøsteren min.

Det var gaver til alle, skrapelodd, godteri, kosebamser , penger og brettspill ja alt som hører en jul til. Jeg å lillesøster satte oss ned for å spille mens det ble servert dessert og det slo meg når jeg satt på gulvet foran juletreet å spilte at dette var ekte julestemning. De andre var enige og vi fortsatte julekosen vår. Etter at jeg og lillesøster var ferdig var det store bror sin tur å lære seg det nye spillet, det ble en spennende kamp mot han og lillesøster, jeg blandet meg kanskje litt mye inn, men det var jeg som kunne reglene.

Når denne runden var over, lillesøster vant, ringte jeg etter drosje og vi tok med oss annie ut. Her startet de andre en snøballkrig og jeg gjemte meg sammen med annie bak husveggen, jeg har aldri hvert stor fan av å kaste snøballer på folk. Men det var veldig morsomt å se på dem. Hva mer trenger man for en julefeiring? Familie, god mat, snø, juletre, julegaver, dessert, godteri, brettspill og snøballkrig dette var jo nesten som tatt ut av en film.


(fotografen mangler på bildet)

Hatt en kjempe fin kveld

 

 

2 kommentarer
    1. Dette hørtes virkelig koselig ut. Vi er nok flere som skulle gjort det samme av og til. Nydelig 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg