prøv å få til noe du?

Jeg satt her å svarte på noen kommentarer på en annen side da deler av kroppen min plutselig gikk i anfall, for å være helt nøyaktig, høyre arm. Musklene låste seg helt, så jeg kunne ikke bevege fingrene mine og jeg startet å skjelve veldig. Det var egentlig litt komisk å se hvordan datamaskinen taklet denne voldelige behandlingen av datamusa. Som regel pleier slike å stoppe veldig fort, men da det ikke ga opp tok jeg opp mobilen og filmet det. Han ser mot slutten av skjelvningene/ krampene trekker seg opp mot musklene høyere i armen, jeg sluttet å filme akkurat da jeg klarte å slippe datamusa. Skjelver fortsatt veldig og å styre musa er vanskelig, så jeg tror ikke jeg blir sittende foran dataen lenge. Tror jeg skal slappe av med litt tv.  

 

  1. NilsOtto: har nok ikke noe med kalenderne å gjøre, men med min anfalls sykdom. men stress trigger det og i dag har jeg hvert stresset og irritert. jeg er en gamer så mye data er jeg vant til

  2. Uff, ser ikke greit ut.
   Et råd jeg har gitt mange pasienter og har fått mye positiv tilbakemeldelse på er. 1 te skje eplesider eddik hver morgen med litt vann, så du klarer drikke det på en slurk. Drikk mye vann atpå.
   Eplesider eddik renser opp slaggstoffer runt myolin fibrene som sender elektriske signaler til musklene, blir det mye slagg rundt myolin fibrene kan det føre til muskelkrampe.
   Etter ca. 1 ukes tid kan man se farven på urinen forandrer seg, den brlir mørkere og kan lukte noe sterkere, slapp av det er kun sundt og bra, det er slagg og giftstoffer som kommer ut med urinen.
   Dette rådet er virkelig verdt å teste fpr alle som plages med muskel kramper.
   Ønsker deg alt godt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg