barnetv sanger som sitter

hva likte du å se på som barn, og hvilke sanger sitter igjen i hodet ditt etter alle disse årene? vær gang jeg ser ordet fantasi starter jeg å synge på refrenget fra en av sangene til huset med det rare i – si si si fantasi, fantasi er det du drømte om å bli…

men det er flere sanger som sitter igjen som støpt i sement.
Dododo ? knips, knips noe jeg tar meg i å synge/ gjøre ofte i hverdagen og folk ser rart på meg til jeg sier the adams family, da vet de hva jeg holder på med.

Inspektor gadget er også en av disse mellodiene som sitter igjen, men som det er lite sang på ? og så må vi for all del ikke glemme rosapanter.

Jeg vet jeg elsket the adams family og derfor kan jeg denne så godt, men jeg var aldri spesiell fan av de to andre. Jeg husker jeg elsket fantasi sangen fra huset med det rare i og den er fra sesong 2, fordi jeg fikk musikken fra sesong 1 og den var ikke der…. men derfor kan jeg jo også synge på ? det rare med huset i det rare i, er at i huset med det rare i kan alle si, dette huset her er mitt, dette huset her er ditt, her er det plass til dem som vil, vis alle vil får vi det til. ( jeg er kjent i familien for å huske sangtekster ganske bra)

men veldig mye av det jeg så på, husker jeg ikke melodiene til. Jeg så på den lille havfruen ( ikke disney versjonen) og intro sangen der elsket jeg. Tror den handlet om noe med venner. Andungen kvakk kvakk kan nesten alle melodien på, men få husker hva som egentlig hendte i den. Av tv seriene som power ranger, unge james bond og slik husker jeg ingen ting av.

Men en sang sitter i meg som om jeg hørte den for første gang i dag. Den var fra sesam stasjon og det er max mekker som synger om mai britt andersen.

#barnetv #minner 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg